Beste prijs-kwaliteitverhouding
Direct van fabriek naar consument
GOTS gecertificeerd biologisch katoen
Gratis verzending & retour

Bio katoen dekbedovertrek

Vind je het belangrijk om een bijdrage te leveren aan een betere wereld? Hecht je tegelijkertijd veel waarde aan luxe producten van hoge kwaliteit? Dan zit je helemaal goed bij Cotton Suite. Een luxe bio katoen dekbedovertrek scoor je bij ons. En het is niet zomaar een bio katoen dekbedovertrek. Al onze overtrekken zijn namelijk gemaakt van 100% biologisch katoen. Ze dragen een GOTS- en OEKO-TEX-label en wij voldoen aan alle BCSI-richtlijnen. GOTSis de afkorting van Global Organic Textile Standard. Bij het toekennen van dit predikaat wordt gekeken naar de hele productieketen. De regels en richtlijnen zijn streng, dus je voldoet er niet zomaar aan. Bovendien worden we elk jaar gecontroleerd door onafhankelijke controleurs. Onder ons dekbedovertrek van bio katoen droom je dus onbezorgd weg in ongekende luxe.

100% biologisch én eerlijk geprijsd

Luxe producten hoeven niet per definitie duur te zijn. Dat blijkt wel uit de prijzen van onze dekbedovertrekken. Deze gunstige prijzen kunnen we vragen doordat we jouw dekbedovertrek van bio katoen direct vanaf de fabrikant naar je verzenden. Dit is helaas nog niet altijd gebruikelijk. In de traditionele bedrijfskolom zie je vaak dat er onnodig veel tussenschakels zijn. Met elke extra tussenschakel wordt de prijs van het eindproduct verder opgedreven. Wij besloten daarom kritisch te kijken en alle onnodige tussenstops te elimineren. Dit brengt met zich mee dat de kosten flink omlaag gaan, waardoor jij een echt eerlijke prijs betaalt voor je dekbedovertrek van bio katoen.

Bio katoen dekbedovertrek

Bio katoen dekbedovertrek, keuze uit 3 collecties

Voor een bio katoen dekbedovertrek kun je kiezen uit een van onze drie stijlvolle collecties. Houd je van stoer met een zacht randje? Grote kans dat je jouw dekbedovertrek vindt bij de Vintage collectie! De overtrekken hebben een speciale wasbehandeling gehad, waardoor ze een stoere look hebben, maar de naturel- en pastelkleuren zorgen voor de zachte uitstraling. Bij onze Luxury dekbedovertrekken vind je de perfecte combinatie van luxe en comfort. De stof voelt heerlijk zacht en luchtig aan door de speciale weeftechniek. En het allerfijnste is dat je ze niet hoeft te strijken. Ben je meer het type voor het absolute toppunt van luxe en kwaliteit? Dan raden we je aan snel een kijkje te nemen bij de Premium collectie. Deze dekbedovertrekken zijn ultiem zacht en supersoepel door de hoge draaddichtheid. Welke collectie ook jouw favoriet is, met al onze dekbedovertrekken tover je jouw slaapkamer gegarandeerd om tot een echte luxe Cotton Suite!

Bio katoen dekbedovertrek Vintage

Bio katoen dekbedovertrek en meer

Als je zo’n heerlijk bio katoen dekbedovertrek gaat bestellen, kijk dan ook even bij onze hoeslakens. Die zijn beschikbaar voor zowel reguliere matrassen als (split)toppers en ook gemaakt van 100% biologisch katoen. Heb je veel kussens op je bed en daarom extra kussenslopen nodig? Geen nood! Je kunt ze bij ons los bestellen. Naast bedtextiel hebben we handdoeken in de maten 50×100 en 70×140. Ga je voor blue indigo, bright white of silt green? Heb je nog vragen ? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij ze voor je kunnen beantwoorden.

instagram-feed-logo@cottonsuite