3 tips voor een stressvrije ochtendroutine

3 tips voor een stressvrije ochtendroutine

Met tegenzin je warme bedje verlaten, vervolgens moeten haasten om op tijd te komen en dan de dag aan je voorbij laten gaan. NEE! Dat is natuurlijk niet wat je wilt. 

Ook voor je dag geldt: een goed begin is het halve werk. Met de 3 tips creëer jij een stressvrije ochtend in een handomdraai. 

1. Laat je telefoon nog even op vliegtuigstand
Ben je gewend om meteen naar je telefoon of laptop te grijpen om mailtjes te lezen, je nieuwsapp te lezen of door Instragram te scrollen? Al die prikkels zijn mogelijke bronnen van stress (berichtjes van collega's of andere waar je nog even niet op zit te wachten).

2. Trek je warme badjas aan!
Na een nacht op één oor te hebben gelegen, kunnen je spieren en doorbloeding wel wat hulp gebruiken. Neem de tijd om je lichaam rustig te laten ontwaken. De zijdenzachte super comfy badjas van Cotton Suite helpt je hier een handje bij.

3. Mediteer
Vul je ochtend met positieve gedachtes. Meditatie is bijvoorbeeld een hele goede manier om je dag te beginnen. De rest van de dag ben je creatiever én productiever. 
 
-

Met een goede ochtendroutine zul je zien dat je minder achter de feiten aanloopt en positiever en energieker de dag doorkomt. In het begin is het misschien even wennen, maar voor je het weet spring jij elke ochtend vrolijk je bed uit!

Related by tags


    ×