Beste prijs-kwaliteitverhouding
Direct van fabriek naar consument
GOTS gecertificeerd biologisch katoen
Gratis verzending & retour

Dekbedovertrek katoen lits jumeaux

Jouw speurtocht naar het perfecte dekbedovertrek van katoen voor je lits jumeaux is definitief voorbij! Je vindt ‘m namelijk bij Cotton Suite. Je hebt keuze uit drie verschillende collecties, dus er zit zeker iets moois voor jou bij. Onze dekbedovertrekken zijn heerlijk zacht en comfortabel. Naar bed gaan wordt het moment om de hele dag naar uit te kijken. Onder ons dekbedovertrek van katoen voor jouw lits jumeaux, droom jij gegarandeerd weg in ultieme luxe, terwijl je slaapkamer eruitziet als een echte Cotton Suite.

Biologisch, duurzaam en eerlijk geprijsd

Duurzaamheid, dat vinden we heel belangrijk. In onze bedrijfsvoering houden we daarom zoveel mogelijk rekening met mens, natuur en milieu. Dit doen we op meerdere manieren. Jouw dekbedovertrek van katoen voor je lits jumeaux is bijvoorbeeld gemaakt van 100% biologisch katoen. Ook zijn ze voorzien van het zogenaamde GOTS-logo. GOTS staat voor Global Organic Textile Standard. Om dit predikaat te mogen dragen moeten we aan veel strenge regels en richtlijnen voldoen. Dit wordt jaarlijks gecontroleerd. Ons dekbedovertrek van katoen voor je lits jumeaux is komt na het plaatsen van je bestelling direct vanaf de fabrikant naar je toe, zonder tussenschakels. Ook dit komt de duurzaamheid ten goede. Een ander voordeel dat dit met zich meebrengt is dat het de kosten aanzienlijk omlaag brengt. Hierdoor kunnen we onze dekbedovertrekken heel fair prijzen.

Dekbedovertrek katoen lits jumeaux porpoise

Dekbedovertrek katoen lits jumeaux, drie collecties

Vintage, Luxury en Premium, dat zijn de namen van onze drie collecties dekbedovertrekken. Elke collectie heeft zijn eigen onderscheidende kenmerken. Onderstaand vind je een korte uitleg per collectie.

  • Vintage
    Door de speciale wasbehandeling, ziet het dekbedovertrek van katoen voor een lits jumeaux er stoer uit, maar hij is tegelijkertijd ontzettend zacht en heel comfortabel. Je kunt kiezen uit drie stijlvolle kleuren.
  • Luxury
    Door de speciale weeftechniek zijn de dekbedovertrekken uit deze collectie heerlijk luchtig. Heb je een hekel aan strijken? Goed nieuws: deze overtrekken zijn helemaal strijkvrij!
  • Premium
    Het toppunt van luxe en kwaliteit, vind je in deze collectie. De extra fijne garens en hoge draaddichtheid maken dat je waarschijnlijk niet eerder zo’n zacht dekbedovertrek hebt gevoeld.
Dekbedovertrek katoen lits jumeaux silt green

Dekbedovertrek katoen lits jumeaux en meer

Heb je geen lits jumeaux, maar zoek je wel een dekbedovertrek van katoen? Onze overtrekken zijn ook verkrijgbaar in de maten 140 x 200 en 200 x 200. Bestel er gelijk een hoeslaken bij om het compleet te maken. Ook voor losse kussenslopen kun je bij ons terecht. In ons assortiment vind je naast bedtextiel ook badtextiel, in de vorm van handdoeken en badhanddoeken. Deze zijn gemaakt van 100% gekamd katoen en hebben een gewicht van maar liefst 600 gram per m2, waardoor ze superzacht en comfortabel aanvoelen. Als je voor 15:00 uur bestelt, ontvang je je bestelling de volgende werkdag al. Binnen Nederland en België is de verzending bovendien gratis. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op, zodat wij ze kunnen beantwoorden.

instagram-feed-logo@cottonsuite