Beste prijs-kwaliteitverhouding
Direct van fabriek naar consument
GOTS gecertificeerd biologisch katoen
Gratis verzending & retour

Dekbedovertrek strijkvrij

Vind jij het ook altijd zo’n zoektocht naar een fijn dekbedovertrek? En dan heb je eindelijk een fijn exemplaar gevonden, blijkt het een gigantische klus om het overtrek te strijken. Het gevolg is dat het overtrek ergens achter in je kast belandt. Herkenbaar? Lees dan vooral even verder, want wij hebben de oplossing voor je. Elk dekbedovertrek uit de Luxury collectie van Cotton Suite is strijkvrij. En dat niet alleen, ze zijn ook nog eens heerlijk zacht en luchtig door de speciale weeftechniek.

 

Biologisch en eerlijk geprijsd strijkvrij dekbedovertrek

Het is heel fijn dat het Luxury dekbedovertrek strijkvrij is. Daarnaast vinden wij het heel belangrijk dat onze dekbedovertrekken biologisch en duurzaam zijn. Wij willen zo min mogelijk schade toebrengen aan onze omgeving. Het katoen waar onze luxe dekbedovertrekken van gemaakt worden is daarom 100% biologisch en voorzien van het GOTS-logo. GOTS staat voor Global Organic Textile Standard. Daarnaast gebruiken wij geen plastic bij het verpakken van onze producten. Op deze manier leveren wij een bijdrage aan een beter milieu.

Biologisch en duurzaam worden vaak geassocieerd met duur. Bij Cotton Suite is dat niet het geval. Onze dekbedovertrekken zijn eerlijk geprijsd. Hoe dat mogelijk is? Wij hebben alle onnodige tussenschakels tussen de fabrikant en de ontvanger geëlimineerd. Deze tussenschakels brengen alleen maar onnodige extra kosten met zich mee. Jouw bestelling komt daarom direct vanaf de fabrikant naar je toe.

Luxury dream blue dekbedovertrek

Dekbedovertrek strijkvrij en andere producten

Naast het Luxury dekbedovertrek dat strijkvrij is, hebben wij in ons assortiment nog twee andere collecties met dekbedovertrekken, namelijk de Vintage collectie en de Premium collectie. Door de speciale wassing die de dekbedovertrekken hebben gehad zien de exemplaren uit de Vintage collectie er heel stoer uit. Schijn bedriegt, want ze zijn heerlijk zacht en comfortabel. Als je het liefst altijd voor het toppunt van kwaliteit en luxe gaat is de Premium collectie perfect voor jou. Het Premium dekbedovertrek is dan wel niet strijkvrij, maar het comfort is zeer hoog. Het overtrek is gemaakt van percale katoen, is geweven met extra fijne garens en heeft een hoge draaddichtheid. Wanneer je een dekbedovertrek bestelt, kun je het gelijk compleet maken met onze hoeslakens. Ook voor heerlijk zachte en absorberende handdoeken kun je bij ons terecht. Maak dus snel je bed- en badtextiel compleet!

Luxury porpoise dekbedovertrek kussenslopen

Bestellen en contact

Enthousiast geworden van het Luxury dekbedovertrek dat strijkvrij is? Of misschien van een of meerdere andere producten? Je bestelt de producten van jouw keuze eenvoudig in onze webshop. Bestel je op werkdagen voor 15:00 uur? Dan heb je je bestelling morgen al in huis. Heb je vragen over onze producten of over het bestellen ervan? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden ze graag.

 

instagram-feed-logo@cottonsuite