Beste prijs-kwaliteitverhouding
Direct van fabriek naar consument
GOTS gecertificeerd biologisch katoen
Gratis verzending & retour

Handdoek afmetingen

Een handdoek kun je in verschillende afmetingen verkrijgen. Zo ook bij Cotton Suite. In ons assortiment vind je handdoeken van 50×100 en 70×140 centimeter. Welke maat je ook bestelt, dat je je als herboren voelt nadat je onze handdoeken hebt gebruikt, is één ding dat zeker is. Onze handdoeken zijn fantastisch zacht, maar ook nog eens zeer absorberend. Ze laten geen restje vocht achter op je lichaam. De ideale combinatie van comfort en functionaliteit dus. Onder de lekkere warme douche vandaan stappen wordt een stuk minder lastig met onze handdoeken in je badkamerkast. Je bestelt de handdoeken per set van 2 stuks. Heb je veel handdoeken nodig? Bestel het handoekenpakket of het badhanddoekenpakket. We verblijden je dan graag met een mooi pakketvoordeel.

Duurzaam en eerlijk geprijsd

De handdoek die je  in twee afmetingen bij ons kunt bestellen, is gemaakt van 100% gekamd katoen en weegt 600 gram per m2. Hij is dan ook van zeer hoge kwaliteit. Toch zijn onze handdoeken zeer fair geprijsd. Dit hebben we kunnen realiseren door de tussenstops te elimineren die de handdoek, van welke afmetingen dan ook, normaliter zou maken. Al onze handdoeken worden direct vanaf de fabrikant naar jou verstuurd. Hiermee gaan de kosten omlaag, waardoor we een zeer faire prijs kunnen vragen voor de handdoeken. Ook maakt het de handdoeken een stuk duurzamer. Dat vinden wij heel belangrijk. We willen onze omgeving zo min mogelijk schade toebrengen met onze activiteiten. Zo vind je bijvoorbeeld geen plastic in onze producten, worden ze ook niet verpakt met plastic en werken we met biologisch katoen.

Handdoek afmetingen, 3 kleuren

Handdoek in 2 afmetingen en andere producten

Je vindt in onze webshop niet alleen de perfecte handdoek in de twee eerdergenoemde afmetingen. Ook voor bedtextiel van topkwaliteit zit je bij ons helemaal goed. Onze dekbedovertrekken zijn verdeeld in drie schitterende collecties, die we de namen Vintage, Luxury en Premium hebben gegeven. Allemaal zijn het luxe dekbedovertrekken van hoge kwaliteit. De Luxury dekbedovertrekken zijn bijvoorbeeld zacht, luchtig en hoeven niet gestreken te worden. Wil je het toppunt van luxe en kwaliteit? Kies dan voor een overtrek uit de Premium collectie. Alle overtrekken zijn gemaakt van 100% biologisch katoen en dragen het GOTS- en OEKO-TEX-logo. Je kunt je bedtextiel gelijk compleet maken met een hoeslaken wanneer je een dekbedovertrek bestelt. En vind je het fijn om veel kussens op je bed te hebben liggen? De slopen voor al die kussens kun je ook bij ons bestellen. Mix en match naar hartenlust met de stijlvolle kleuren en maak er een mooi geheel van!

Handdoek afmetingen Cotton Suite

Contact over handdoek afmetingen en meer

De producten van jouw keuze bestel je eenvoudig en snel in onze webshop. Als we jouw bestelling vandaag voor 15:00 uur ontvangen, kun je ‘m de eerstvolgende werkdag al verwachten. Kom je er even niet uit? Grote kans dat je het antwoord op jouw vraag vindt in onze FAQ. Staat het er niet tussen en heb je nog een vraag over de afmetingen van de handdoek die je bij ons wilt bestellen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

instagram-feed-logo@cottonsuite