Beste prijs-kwaliteitverhouding
Direct van fabriek naar consument
GOTS gecertificeerd biologisch katoen
Gratis verzending & retour

Hoeslaken 160×210

Ben je op zoek naar een fijn hoeslaken van 160×210 centimeter? Bij Cotton Suite vind je heerlijke luxe, maar toch eerlijk geprijsde exemplaren. Met een hoeslaken houd je je matras schoon en fris. Maar hij moet natuurlijk ook goed om je matras passen, fijn aanvoelen en comfortabel zijn. Daar hoef je je bij ons geen zorgen over te maken. Dankzij de hoge kwaliteit (300 threadcount) en het sterke elastiek rondom, passen de hoeslakens perfect en strak om ieder matras. Het hoeslaken van 160×210 is ook geschikt voor matrassen met een lengte van 200 centimeter. Onze hoeslakens maken onderdeel uit van onze Premium collectie. Dat houdt in dat je absolute topkwaliteit in huis haalt. Lees hier meer over deze collectie.

Biologisch, duurzaam en fair geprijsd

Wij hechten veel waarde aan de wereld om ons heen. Mens, natuur en milieu moeten zo min mogelijk schade ondervinden van onze activiteiten. Al onze producten worden daarom duurzaam geproduceerd en vrij van plastic verpakt. Al ons bedtextiel, dus ook het hoeslaken van 160×210, is bovendien gemaakt van 100% biologisch katoen en voorzien van het GOTS-logo. Deze afkorting staat voor Global Organic Textile Standard.

Biologisch, luxe, duurzaam, topkwaliteit en toch fair geprijsd? Wij bewijzen dat het kan. In de traditionele bedrijfskolom zie je vaak meerdere onnodige tussenschakels. Die schakels maken het product duurder dan nodig is. Wij hebben het weten te realiseren om al deze tussenschakels te elimineren, waardoor jouw hoeslaken van 160×210 centimeter direct vanaf de fabrikant naar jou toe komt. Dit stelt ons in staat om er een eerlijke prijs voor te vragen.

Hoeslaken 160x210 om matras

Hoeslaken 160×210 en andere producten

Je vindt bij ons niet alleen een hoeslaken van 160×210 centimeter. De andere maten die wij verkopen zijn 90×210 en 180×210. Heeft jouw bed een splittopper? Ook daar hebben wij een hoeslaken voor. Naast hoeslakens vind je in ons assortiment drie mooie collecties met dekbedovertrekken: Vintage, Luxury en Premium. De kussenslopen van deze bedsets zijn ook los te bestellen. Fijn als je ervan houdt om veel kussens op je bed te hebben. En zo kun je ook de mooiste kleurencombinaties maken. Het oog wil natuurlijk ook wat. Ben je ook op zoek naar handdoeken? Dan zit je bij ons goed. We hebben zowel handdoeken van 50×100 centimeter als badhanddoeken van 70×140 centimeter. De handdoeken zijn gemaakt van 100% gekamd katoen. Met een gewicht van 600 gram per m2 zijn ze heerlijk zacht. Daarnaast zijn ze, ook niet onbelangrijk, zeer absorberend.

Bed met hoeslaken 160x210

Contact over hoeslaken 160×210

Heb je nog vragen over het hoeslaken van 160×210 centimeter? Of wil je meer weten over onze andere producten? Voel je vrij om contact met ons op te nemen. Wij vertellen je er graag alles over en adviseren je waar nodig. Als je op een werkdag voor 15:00 uur je bestelling plaatst, wordt deze morgen al bezorgd. Binnen Nederland en België rekenen we hiervoor overigens geen verzendkosten.

instagram-feed-logo@cottonsuite