Beste prijs-kwaliteitverhouding
Direct van fabriek naar consument
GOTS gecertificeerd biologisch katoen
Gratis verzending & retour

Hoeslaken 90 x 210

Een fijn en comfortabel hoeslaken van 90 x 210 centimeter vind je bij Cotton Suite. Onze hoeslakens zijn luxe en van hoge kwaliteit, maar toch eerlijk geprijsd. Een hoeslaken dient om je matras te beschermen en schoon en fris te houden. Het is belangrijk dat hij goed om je matras past, fijn aanvoelt en comfortabel is. Bij Cotton Suite zit dat wel goed. Onze hoeslakens passen perfect om elk matras, dankzij de hoge draaddichtheid (300 threadcount) en het sterke elastiek rondom. Het hoeslaken van 90 x 210 is ook geschikt voor matrassen die 200 centimeter lang zijn. Met dit hoeslaken om je matras, wordt naar bed gaan een moment waar je de hele dag naar uitkijkt.

Eerlijke prijs, biologisch en duurzaam

In de traditionele bedrijfskolom zie je vaak dat producten een lange weg afleggen met meerdere tussenstops. Elke extra stop maakt het product duurder. Voor ons was dit reden om al deze tussenschakels te laten vervallen. Als je een hoeslaken van 90 x 210centimeter bestelt, komt deze dus direct vanaf de fabrikant naar je toe. Dit maakt dat wij er een eerlijke prijs voor kunnen vragen. Bovendien gaan we zo veel duurzamer te werk. De wereld om ons heen vinden we namelijk heel belangrijk. Al onze producten worden daarom duurzaam geproduceerd en zonder plastic verpakt. Het hoeslaken van 90 x 210 is bovendien gemaakt van 100% biologisch katoen. Dit geldt overigens voor al ons bedtextiel. Ook is alles voorzien van het GOTS-logo. Deze afkorting staat voor Global Organic Textile Standard. Dit logo mag je niet zomaar gebruiken. Het houdt in dat we aan strenge regels en voorwaarden moeten voldoen. Met de hoeslakens van Cotton Suite weet je dus zeker dat je een bewuste keuze maakt.

Hoeslaken 90 x 210 om matras

Hoeslaken 90 x 210 en andere producten

Heb je een hoeslaken nodig in een andere maat dan 90 x 210? Geen punt, ze zijn ook beschikbaar in de formaten 160 x 210 en 180 x 210 centimeter. Dit geldt voor de reguliere hoeslakens, maar ook voor de splittopper hoeslakens. Naast hoeslakens vind je in ons assortiment drie mooie collecties met dekbedovertrekken: Vintage, Luxury en Premium. De kussenslopen bij deze overtrekken kun je ook los bestellen. Ook badtextiel voor badtextiel kun je bij ons terecht. We hebben zowel handdoeken van 50 x 100 centimeter als badhanddoeken van 70 x 140 centimeter. Ze zijn allemaal gemaakt van 100% gekamd katoen. Met een gewicht van 600 gram per m2 zijn ze heerlijk zacht.

Hoeslaken 90 x 210

Contact over hoeslaken 90 x 210

Heb je nog vragen over het hoeslaken van 90 x 210 centimeter? Of wil je meer weten over onze andere producten? Neem gerust contact met ons op. We staan voor je klaar en voorzien je waar nodig graag van advies.

instagram-feed-logo@cottonsuite