Beste prijs-kwaliteitverhouding
Direct van fabriek naar consument
GOTS gecertificeerd biologisch katoen
Gratis verzending & retour

Hoeslaken splittopper 180×200

Ben jij op zoek naar een hoeslaken voor jouw splittopper met de omvang van 180×200 centimeter? Dan ben je bij Cotton Suite aan het juiste adres! Wij hebben naast onze normale hoeslakens ook splittopper hoeslakens in ons assortiment. Beiden zijn GOTS gecertificeerd en dit betekent dat ze duurzaam geproduceerd zijn. Onze hoeslakens voor splittoppers zijn sterk, maar flexibel genoeg om aan te sluiten op jouw bewegende topper. Voldoende stretch dus! Dit komt omdat hij gemaakt is van 95% jersey en 5% elasthaan. Naast de flexibiliteit, voelt de splittopper hoeslaken superzacht aan. Wij hebben hét hoeslaken voor jouw splittopper van 180×200 centimeter, waarmee je gegarandeerd wegdroomt.

Splittopper hoeslaken bij Cotton Suite

Een splittopper met een normaal hoeslaken zorgt ervoor dat jouw topper niet meer beweegbaar is. En dit is natuurlijk niet de bedoeling. Cotton Suite heeft daarom ook voor deze toppers een hoeslaken ontworpen. Een splittopper hoeslaken voor de afmetingen 180×200 en 180×220 centimeter. Het wordt bij ons gezien als een absoluut topproduct uit de premium collectie. Het is een echte must-have die ervoor zorgt dat de hoofdeinden van de topper afzonderlijk kunnen bewegen. De splittopper hoeslakens zijn 100% biologisch. Wij bieden voor een lage prijs een goede kwaliteit aan. De meeste aanbieders bieden deze splittopper hoeslakens aan voor ruim € 100,-, maar bij ons koop je ze voor slechts € 75,-! Een hoeslaken voor jouw splittopper van 180×200 centimeter is bij ons is echt waar voor je geld.

Hoeslaken 160x210 om matras

100% biologisch

Cotton Suite gaat graag duurzaam te werk. De duurzaamheid zie je terug in onze producten. Al onze dekbedovertrekken zijn gemaakt van 100% biologisch katoen en ook de splittopper hoeslakens zijn biologisch. Wij dragen bij aan een beter milieu en vinden het van belang dat de omgeving niet geschaad wordt.  Wij maken daarom geen gebruik van plastic en dit product vind je dan ook niet terug in onze verpakkingen. Verder doen wij niet aan onnodige tussenstops. Onze producten komen vanuit de fabrikant direct naar jou toe. Cotton Suite zorgt hiermee niet alleen voor een duurzamere productie, maar besparen op deze manier ook kosten. Hierdoor bieden wij onze producten aan voor een eerlijke prijs. Dit is gunstig wanneer je het perfecte hoeslaken voor jouw splittopper van 180×200 centimeter wilt bestellen.

Vintage silt green dekbedovertrek kussenslopen

Hoeslaken voor een splittopper en meer

Wij hebben meer in ons assortiment dan alleen de hoeslakens voor een splittopper met de afmetingen van 180×200 en 180×220 centimeter. Wij verkopen ook dekbedovertrekken in diverse lijnen en (bad)handdoeken. Al onze producten zijn van hoge kwaliteit voorzien. Wil je graag een product bestellen? Voor 15:00 uur besteld, is de volgende werkdag al in huis. In Nederland en België zijn de verzendkosten gratis.

instagram-feed-logo@cottonsuite