Beste prijs-kwaliteitverhouding
Direct van fabriek naar consument
GOTS gecertificeerd biologisch katoen
Gratis verzending & retour

Katoenen dekbedovertrek 240 x 220

Ben je op zoek naar een fijn katoenen dekbedovertrek van 240 x 220 centimeter? Die vind je bij Cotton Suite! Wij weten hoe heerlijk het is om na een lange en drukke dag eindelijk je bed in te stappen. Met onze dekbedovertrekken om jouw dekbed wordt dit nóg fijner!  Onder ons katoenen dekbedovertrek van 240 x 220 droom je binnen no-time weg in ultieme luxe. Bovendien vind je bij ons drie prachtige collecties, elk met hun eigen kenmerken en kleuren. Ook voor jou zit er dus gegarandeerd een mooi exemplaar tussen!

Katoenen dekbedovertrek 240 x 220: drie collecties

De dekbedovertrekken van Cotton Suite zijn onderverdeeld in drie collecties, luisterend naar de namen Vintage, Luxury en Premium. Onderstaand vind je een korte toelichting op de collecties.

  • Vintage
    Stoer, trendy, pastel, naturel, rustiek. Allemaal van toepassing op onze Vintage dekbedovertrekken. Door de speciale wasbehandeling, zien ze er lekker stoer uit, maar ze zijn superzacht en heel comfortabel.  Kies je voor de kleur silt green, peach of toch voor pumice stone?
  • Luxury
    Ook in onze Luxury collectie vind je een katoenen dekbedovertrek van 240 x 220. Het beste aan deze dekbedovertrekken? Je hoeft ze niet te strijken! Door de speciale weeftechniek zijn ze bovendien heerlijk luchtig.
  • Premium
    Als je voor absolute luxe en topkwaliteit gaat, zit je met deze collectie helemaal goed. Een katoenen dekbedovertrek van 240 x 220 voelde niet eerder zo zacht, door de extra fijne garens en de hoge draaddichtheid.
Katoenen dekbedovertrek 240 x 220 blauw

Biologisch, duurzaam en eerlijk geprijsd

Duurzaamheid is voor ons een belangrijk onderwerp. Mens, natuur en milieu moeten zo min mogelijk schade ondervinden van onze activiteiten. Dit heeft ertoe geleid dat we ervoor hebben gekozen om onze luxe dekbedovertrekken te laten maken van 100% biologisch katoen. Ook zijn ze voorzien van het zogenaamde GOTS-logo. GOTS staat voor Global Organic Textile Standard. Met de aanschaf van ons bedtextiel maak je dus een bewuste keuze. Ons duurzame en biologische katoenen dekbedovertrek van 240 x 220 is ook nog eens eerlijk geprijsd. Dit hebben we gerealiseerd door alle onnodige tussenschakels tussen de fabrikant en de ontvanger te elimineren. Jouw bestelling komt direct vanaf de fabrikant naar je toe. Zo vallen er behoorlijk wat onnodige kosten weg, wat resulteert in een eerlijke prijs voor jou.

Katoenen dekbedovertrek 240 x 220 silt green

Katoenen dekbedovertrek 240 x 220 en meer

Zoek je een andere maat dan een katoenen dekbedovertrek van 240 x 220? De dekbedovertrekken zijn ook verkrijgbaar in de maten 140 x 200 en 200 x 200. Heb je een mooie uitgekozen? Bestel er dan gelijk een hoeslaken bij. Die hebben we reguliere matrassen en voor splittoppers. In ons assortiment vind je ook badtextiel, in de vorm van handdoeken en badhanddoeken. Deze zijn gemaakt van 100% gekamd katoen, waardoor ze superzacht aanvoelen. Bestel je op een werkdag voor 15:00 uur? Dan ontvang je je bestelling de volgende dag al. Binnen Nederland en België is de verzending bovendien gratis. Heb je vragen over onze producten? Neem dan gerust contact op. Wij staan voor je klaar.

instagram-feed-logo@cottonsuite