Beste prijs-kwaliteitverhouding
Direct van fabriek naar consument
GOTS gecertificeerd biologisch katoen
Gratis verzending & retour

Katoenen hoeslaken 180×210

Een goed passend en fijn katoenen hoeslaken van 180×210 centimeter. Het is nog niet altijd even gemakkelijk om het perfecte exemplaar te vinden. De kans is heel groot dat je om bent nadat je het katoenen hoeslaken van 180×210 van Cotton Suite hebt geprobeerd. Uiteraard houden onze hoeslakens je matras schoon en fris, maar een hoeslaken moet meer doen om comfortabel te zijn. Zo moet hij goed om je matras passen en de stof moet fijn aanvoelen. Dat zit met onze hoeslakens wel goed! Dankzij de hoge kwaliteit (300 threadcount) en het sterke elastiek rondom, passen de hoeslakens perfect om elk matras. Het katoenen hoeslaken van 180×210 past ook om matrassen die 200 centimeter lang zijn. De hoeslakens zijn onderdeel van de Premium collectie. Hierin vind je bedtextiel van absolute topkwaliteit.

Eerlijk en biologisch

De wereld om ons heen is belangrijk voor ons. We willen zorgvuldig omgaan met mens, natuur en milieu.  Al onze producten worden daarom duurzaam geproduceerd en we maken geen gebruik van plastic, ook niet in onze verpakkingen. Ons katoenen hoeslaken van 180×210 is bovendien gemaakt van 100% biologisch katoen en voorzien van het GOTS-logo. Deze afkorting staat voor Global Organic Textile Standard. Dit geldt ook voor al het andere bedtextiel.

Biologisch, luxe, duurzaam, topkwaliteit. Je zou hieruit de conclusie kunnen trekken dat onze producten vast en zeker duur zijn. Dat is zeker niet het geval. Ons katoenen hoeslaken van 180×210 is net als onze andere producten eerlijk geprijsd. Dit hebben we mogelijk gemaakt door alle onnodige tussenschakels, die je vaak ziet in de traditionele bedrijfskolom, te elimineren. Die zouden onze producten alleen maar onnodig duur maken. Jouw hoeslaken komt daarom direct vanaf de fabrikant naar jou toe, waardoor wij ‘m voor een eerlijke prijs kunnen aanbieden.

Katoenen hoeslaken 180x210 op bed

Katoenen hoeslaken 180×210 en meer

Naast het katoenen hoeslaken van 180×210, vind je bij ons ook hoeslakens van 90×210 en 160×210. Heb je een bed met een splittopper? Ook daarvoor hebben wij een hoeslaken. In ons assortiment vind je verder drie collecties met dekbedovertrekken: Vintage, Luxury en Premium. De kussenslopen zijn ook los te bestellen. Bedtextiel gescoord? Kijk dan ook eens bij ons badtextiel. We hebben handdoeken van 50×100 centimeter en badhanddoeken van 70×140 centimeter. Allemaal zijn ze gemaakt van 100% gekamd katoen. Bovendien zijn ze heerlijk zacht en zeer absorberend.

Hoek van katoenen hoeslaken 180x210

Contact over katoenen hoeslaken 180×210

Heb je nog vragen over het katoenen hoeslaken van 180×210 centimeter of een van onze andere producten?  Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar om ze te beantwoorden. Plaats je jouw bestelling op een werkdag voor 15:00 uur? Dan heb je alles morgen al in huis!

instagram-feed-logo@cottonsuite