Beste prijs-kwaliteitverhouding
Direct van fabriek naar consument
GOTS gecertificeerd biologisch katoen
Gratis verzending & retour

Over Cotton Suite

Binnen Cotton Suite beschikken we over ruime ervaring in de wereld van bed- en badtextiel. Door de jaren heen hebben we vele stoffen door onze handen laten gaan. Ondertussen bleven we dromen van ons ultieme doel: een eigen merk met hoogwaardig bed- en badtextiel, duurzaam geproduceerd en tegen een faire prijs.

Na de succesvolle introductie van Cotton Suite in samenwerking met LINDA. besloten we onze droom waar te gaan maken. Onze eigen collectie, verantwoord geproduceerd en van supermooie kwaliteit.

Je kunt kiezen uit onze 3 huisstijlen: Cotton Suite Vintage, Luxury of Premium. De pijlers van onze huisstijl zijn:

Duurzame kwaliteit
Kwaliteit is onze primaire prioriteit. We maken gebruik van luxe garens en besteden veel aandacht aan belangrijke details. Ons bedtextiel is voorzien van de OEKO-TEX en GOTS-labels en onze fabrikanten voldoen aan alle BSCI-richtlijnen.

Beste ervaring
Wij geloven dat de aanschaf van bad- en bedtextiel simpel en duidelijk moet zijn. Daarom hebben wij het ‘lastige’ deel al voor je gedaan en onze producten opgedeeld in 3 mooie collecties.

Efficiënte levering
Wij weten als geen ander dat in onze traditionele bedrijfskolom veel onnodige kosten en marges worden gemaakt door diverse belanghebbenden. Doordat wij al deze onnodige lagen verwijderen en direct aan jou leveren, profiteer je van veel voordeel.

Direct naar de consument

Stap

Katoenvelden

Stap

Fabriek

Stap

Transport

Stap

Jij

Geen onnodige tussenschakels

Stap

Wholesale

Stap

Licenties

Stap

Distributie

Stap

Winkelruimtes

Stap

Jij

Maurice-hul

Maurice Hul

Oprichter en eigenaar

Met alle ervaring van mijn team en mijzelf heb ik mijn ultieme doel kunnen realiseren: een eigen merk hoogwaardig biologisch bed- en badtextiel. De ultieme luxe van een 5-sterren hotel bij jou in de slaap- en badkamer tegen een heel faire prijs. Onze met zorg geselecteerde collectie biedt diversiteit in stijl, maar is allemaal duurzaam, verantwoord en biologisch geproduceerd en verpakt. Shop nu je eigen stijl en tover je slaap- en badkamer om tot een luxe Cotton Suite!

Kwaliteit

Ambacht, vakmanschap & fijn

Extra zachte garens en lange lussen vormen de basis van comfortabele en duurzame handdoeken.

Kwaliteit

instagram-feed-logo@cottonsuite