Beste prijs-kwaliteitverhouding
Direct van fabriek naar consument
GOTS gecertificeerd biologisch katoen
Gratis verzending & retour

Percale katoen hoeslaken

Ben jij op zoek naar een hoeslaken dat gemaakt is van percale katoen? Dan ben je bij Cotton Suite aan het juiste adres! Onze hoeslakens zijn zacht, soepel en tegelijkertijd heel stevig. Een percale katoen hoeslaken moet voldoen aan een draaddichtheid van minimaal 200 draden per inch. Er kan bij ons gesproken worden van een hoge kwaliteit, omdat onze hoeslakens een draaddichtheid van maar liefst 300 katoenen draden per inch bevatten.  Sorry not sorry, want door de extreme zachtheid van het percale katoen maken wij het nog net iets moeilijker om in de ochtend uit je bed te stappen. Op een hoeslaken uit ons assortiment droom je gegarandeerd weg in ultieme luxe.

100% biologisch

Wij vinden het belangrijk om milieuvriendelijk te werk te gaan. De duurzaamheid is terug te zien in onze producten. Een percale hoeslaken is net zoals al onze dekbedovertrekken gemaakt van 100% biologisch katoen. Onze producten gaan niet langs onnodige tussenstops. Ze komen direct vanuit onze fabrikant naar jou toe. Op deze manier gaan wij duurzamer te werk en besparen wij overbodige kosten. Hierdoor kunnen wij een hele hoge kwaliteit aanbieden voor een lage en eerlijke prijs. Een betere omgeving begint bij jezelf. Wij maken daarom geen gebruik van plastic. Jouw hoeslaken van percale katoen zal dan ook niet geleverd worden in een plastic verpakking.

Luxury porpoise dekbedovertrek

Ons kwalitatieve assortiment

Wij zien kwaliteit als onze primaire prioriteit. Dit zie je terug in al onze producten, zo ook in ons hoeslakengemaakt van percale katoen. Wij maken gebruik van luxe garens en besteden veel aandacht aan de belangrijke details. Omdat ons bedtextiel 100% biologisch is, zijn deze producten voorzien van OEKO-TEX en GOTS-labels. Onze fabrikant voldoet ook aan alle nodige BSCI-richtlijnen. Wij hebben zowel beddengoed als hoeslakens en (bad)handdoeken in ons assortiment. Het bedtextiel verkopen wij in drie verschillende varianten: de vintage-, luxury- en premiumcollectie. Onze luxe hoeslakens gemaakt van percale katoen maken deel uit van de premiumlijn. Onze handdoeken worden geleverd in de twee formaten 50×100 en 70×140 centimeter. Ze zijn niet alleen superzacht, maar ook zeer absorberend. Cotton Suite, gegarandeerd een uitstekende kwaliteit!

Luxury dekbedovertrek dream blue

Contact Cotton Suite

Ben je op zoek naar een hoeslaken gemaakt van percale katoen? Zoek niet verder, maar bestel dit superzachte en comfortabele item bij Cotton Suite. Voor 15:00 uur besteld, is de volgende werkdag al in huis. Woon je in Nederland of België? Dan krijg je de verzendkosten van ons cadeau! Wij leveren dé kwaliteit waarvan jij nog niet wist dat het bestond.

instagram-feed-logo@cottonsuite