Beste prijs-kwaliteitverhouding
Direct van fabriek naar consument
GOTS gecertificeerd biologisch katoen
Gratis verzending & retour

Zacht katoen dekbedovertrek

De zoektocht naar een echt zacht katoen dekbedovertrek kan soms lastig zijn. Waar vind je het perfecte exemplaar? Heel eenvoudig, bij Cotton Suite! Bij ons kun je kiezen uit maar liefst drie collecties dekbedovertrekken. Allemaal even zacht en luxe, maar met hun eigen onderscheidende kenmerken. Bovendien hoeft perfecte luxe niet te betekenen dat het duur is. Al onze dekbedovertrekken zijn eerlijk geprijsd en bovendien gemaakt van 100% biologisch katoen.

Zacht katoen dekbedovertrek: drie collecties

In het assortiment dekbedovertrekken van Cotton Suite vind je drie verschillende collecties, namelijk Vintage, Luxury en Premium. Ook voor jou zit er zeker een passende collectie bij. Onderstaand lichten we per collectie kort de kenmerken toe.

  • Vintage
    Kies je een Vintage dekbedovertrek, dan kies je met zekerheid voor zacht katoen. De look is misschien stoer, door de speciale wasbehandeling die het overtrek heeft gehad, maar schijn bedriegt. Ze zijn heerlijk zacht en comfortabel.
  • Luxury
    Ook de Luxury collectie staat voor een zacht katoen dekbedovertrek. Maar dat is niet alles. De Luxury dekbedovertrekken zijn namelijk strijkvrij. Voel je dus vrij om ‘s ochtends de snooze-knop nog een keer extra in te drukken. Strijken hoef je toch niet. Door de speciale weeftechniek zijn deze overtrekken bovendien heerlijk luchtig.
  • Premium
    Deze collectie staat voor het toppunt van luxe en kwaliteit. Een dekbedovertrek van katoen voelde nog nooit zo zacht. Dit komt door de extra fijne garens en de hoge draaddichtheid.
Vintage silt green dekbedovertrek

Biologisch, duurzaam en eerlijk geprijsd

Wij willen niet zomaar een dekbedovertrek van zacht katoen aanbieden. We hechten er namelijk veel waarde aan dat onze dekbedovertrekken biologisch en duurzaam zijn. Mens en milieu moeten zo min mogelijk schade ondervinden van onze activiteiten. Om deze reden hebben wij ervoor gekozen om onze luxe dekbedovertrekken te laten maken 100% biologisch katoen. Ze zijn daarnaast voorzien van het GOTS-logo. GOTS staat voor Global Organic Textile Standard. Ook komt er geen plastic aan te pas bij het verpakken van onze producten. Met de aanschaf van ons beddengoed maak je dus een bewuste keuze voor je omgeving.

Dat producten duurzaam geproduceerd en biologisch zijn, betekent nog niet dat ze duur zijn. Onze dekbedovertrekken zijn namelijk eerlijk geprijsd. Dit hebben we mogelijk gemaakt door alle onnodige tussenschakels tussen de fabrikant en de ontvanger te elimineren. Op deze manier komen er heel wat onnodige kosten te vervallen. Jouw bestelling komt daarom direct vanaf de fabrikant naar je toe.

Luxury porpoise dekbedovertrek kussenslopen

Zacht katoen dekbedovertrek en meer

Bij Cotton Suite kun je niet alleen terecht voor een dekbedovertrek van zacht katoen. Ook voor hoeslakens ben je bij ons aan het juiste adres. Ze zijn verkrijgbaar voor reguliere matrassen, maar ook voor splittoppers. Naast bedtextiel hebben we badtextiel in ons assortiment, in de vorm van handdoeken en badhanddoeken. Deze zijn gemaakt van 100% gekamd katoen en daardoor heerlijk zacht. Tegelijkertijd kun je je er perfect mee afdrogen, want ze zijn zeer absorberend. Plaats je je bestelling op een werkdag voor 15:00 uur? Dan kun je je pakketje morgen al verwachten. Binnen Nederland en België verzenden we alles gratis. Heb je vragen over onze producten? Neem dan gerust contact op. Wij staan klaar om ze te beantwoorden en je waar nodig van advies te voorzien.

instagram-feed-logo@cottonsuite