Over Cotton Suite

Binnen Cotton Suite beschikken we over ruime ervaring in de wereld van bed- en badtextiel. Door de jaren heen hebben we vele stoffen door onze handen laten gaan. Ondertussen bleven we dromen van ons ultieme doel: een eigen merk met hoogwaardig bed- en badtextiel, duurzaam geproduceerd en tegen een faire prijs.

Na de succesvolle introductie van Cotton Suite in samenwerking met LINDA. besloten we onze droom waar te gaan maken. Onze eigen collectie, verantwoord geproduceerd en van supermooie kwaliteit.

Je kunt kiezen uit onze 3 huisstijlen: Cotton Suite Vintage, Luxury of Premium. De pijlers van onze huisstijl zijn:

Duurzame kwaliteit
Kwaliteit is onze primaire prioriteit. We maken gebruik van luxe garens en besteden veel aandacht aan belangrijke details. Ons bedtextiel is voorzien van de OEKO-TEX en GOTS-labels en onze fabrikanten voldoen aan alle BSCI-richtlijnen.

Beste ervaring
Wij geloven dat de aanschaf van bad- en bedtextiel simpel en duidelijk moet zijn. Daarom hebben wij het ‘lastige’ deel al voor je gedaan en onze producten opgedeeld in 3 mooie collecties.

Efficiënte levering
Wij weten als geen ander dat in onze traditionele bedrijfskolom veel onnodige kosten en marges worden gemaakt door diverse belanghebbenden. Doordat wij al deze onnodige lagen verwijderen en direct aan jou leveren, profiteer je van veel voordeel.

Blijf op de hoogte

Wees de eerste die hoort over onze aanbiedingen, tips en het laatste nieuws.

×