Hoeslaken elektrisch bed

Een elektrisch bed is erg handig; je kunt het instellen zoals jij wilt, zelfs afzonderlijk van jouw partner. Je kunt het bed in twee delen omhoog en omlaag laten bewegen. Op die manier kun je wat hoger slapen als je dat lekkerder vindt, zonder dat jouw partner daar last van heeft. Of je kunt nog even rustig je boek uitlezen, terwijl jouw partner plat blijft liggen om te gaan slapen. Een elektrisch bed lijkt hierdoor alleen maar voordelen te hebben, maar toch levert het ook één bepaald nadeel op: Het hoeslaken! Ben je gedoemd om te kiezen voor twee afzonderlijke hoeslakens? Of moet je gewoon accepteren dat een normaal hoeslaken van het matras schiet door het instellen? Nee, dat hoeft in beide gevallen niet, want er is een oplossing: Een speciaal hoeslaken voor een elektrisch bed; de splittopper, natuurlijk verkrijgbaar bij Cotton Suite!

Hoeslaken voor elektrisch bed; bestaat dat?

Een hoeslaken voor een elektrisch bed bestaat wel degelijk. Dit wordt een zogenaamde splittopper hoeslaken genoemd. Een splittopper is een tweepersoonshoeslaken, dus het kan gewoon om het gehele matras gespannen worden. De splittopper blijft echter gewoon zitten als het matras naar boven of beneden bewogen wordt. Ook als de twee matrassen afzonderlijk van elkaar ingesteld worden, blijft het hoeslaken voor verstelbare boxspring gewoon zitten. De splittopper hoeslaken voor elektrische boxspring is hier speciaal voor gemaakt. Het heeft veel stretch en kan daarom om alle formaten tweepersoonsmatrassen gespannen worden.

Hoeslaken elektrische boxspring; de voordelen

Een splittopper hoeslaken voor verstelbare boxspring heeft veel voordelen. Enkele van deze voordelen zijn:

  • Nooit meer een hoeslaken die van het matras schiet tijdens het instellen of slapen
  • Het levert een betere nachtrust op, omdat het laken strak blijft zitten om het matras;
  • Een hoeslaken voor elektrische boxspring is geschikt voor alle types en formaten matrassen;
  • De splittopper hoeslaken van Cotton Suite voelt heerlijk zacht;
  • Hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Het verschil tussen een splittopper en een gewone hoeslaken

Een gewoon hoeslaken is een laken in één geheel. Dit is prima voor een normaal matras, maar het levert logischerwijs problemen op bij verstelbare bedden. Als je het bed gaat verstellen, dan heeft een normaal hoeslaken geen ruimte om goed te blijven zitten op de twee afzonderlijke zijden. Je zou dan kunnen kiezen voor twee afzonderlijke matrashoezen, maar dat werkt ook niet optimaal. Een splittopper hoeslaken voor elektrisch bed heeft meer stretch dan een normaal hoeslaken, daarnaast is het voorzien van een split. Hier komt de naam splittopper vandaan. Dankzij deze split kunnen de afzonderlijke zijden van een elektrisch verstelbaar bed gewoon omhoog en omlaag gaan. De splittopper blijft gewoon goed zitten. Een splittopper voor verstelbaar boxspring is onmisbaar voor een heerlijke nachtrust en optimaal gebruik van jouw bed.

Hoeslaken verstelbare boxspring kopen bij Cotton Suite

Heb jij thuis een elektrisch verstelbaar bed? Dan kun je daar het best een speciaal hoeslaken voor elektrisch bed op gebruiken. Kies daarom voor onze splittopper hoeslaken! Dit hoeslaken is speciaal gemaakt voor splittopmatrassen en elektrische bedden. Dankzij het ontwerp kunnen de hoofdeinden van de matrassen afzonderlijk van elkaar bewegen. Natuurlijk biedt dit hoeslaken alle comfort en luxe die je van ons gewend bent; zachtheid, duurzaamheid en optimale stretch, zodat het om alle matrassen past. Het laken is uitgevoerd in de mooie kleur Bright White. Het heeft een standaardmaat van 180 x 200/220 cm. Bestel jouw splittopper hoeslaken voor elektrische boxspring nu in onze webshop! Heb je vragen over dit product of over ons? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag!

In same category


Related by tags


    ×